Ръководството на Берое (Стара Загора) постави трима футболисти в трансферната си листа и чака оферти за тях. Това са халфът Ричард Еромоигбе, който има договор за още един сезон, дясното крило Атанас Чипилов и нападателят Рангел Абушев. На тримата ще се търсят нови клубове и е сигурно, че те няма да започнат подготовка с Берое на 27 юни.

Клубът вече започна подменя тревната настилка на градския стадион. Дренажната система вече е изградена. Поставени са тръбите на колекторите и дренажните жили. Днес бе положен и нивелиран първият от четирите дренажни слоя. Предстои поставянето на следващите три слоя, монтиране на поливна система и линейните отводнители. Според предварителните планове и разчети новият терен трябва да е готов до края на юли.

На 3 август е планирано Берое да играе контрола на новия затревен терен срещу отбора от Източната Б група Нефтохимик. От 1 юли Берое заминава на 12-дневен подготвителен лагер в Смолян. Там старозагорският тим ще се подготвя до 13 юли и в последният ден ще изиграе контрола срещу Миньор Перник./БЛИЦ