Председателят на Съвета на директорите и изпълните­лен директор на Берое Боян Боев е категоричен, че класиране на финал и спечелване на Купа­та на България са напълно из­пълними цели за „зелено-белите”. Той допълни, че на полуфинала реванш срещу Славия староза­горци трябва да излязат така, все едно не е имало първи мач.

"Класиране за финал и спечел­ването на трофея е напълно по­стижима задача за тима ни. Още в първия полуфинал като гост на Славия (0:0) показахме, че сме по-стойностният от два­та тима. Създадохме редица положения, но за съжаление не ги реализирахме, което се надявам да поправим утре (б.а. -днес). Всичко в сблъсъка започва отначало. Нашите момчета трябва да излязат с мисълта, че първи мач е нямало, и вярвам, че ще се поздравим с победа", ко­ментира силният човек в клуба пред 'Тема Спорт".

Той посочи, че от лагера на заралии няма да отвръщат на нападките, идва­щи от президента на столича­ни Венцеслав Стефанов. Стефа­нов обяви, че заралии "обичат да пипат съдиите".

"Не ни ин­тересуват нито психологиче­ската война, която босът на со­фиянци иска да води с нас преди срещата, нито съдийските проблеми в родния футбол. Ня­ма да ги коментираме".

Боев похвали и треньора Петър Хубчев. "Силното ни представяне тази пролет се дължи главно на спортно-тех­ническия щаб. Надяваме се, че и ние като ръководство имаме принос за подема на състава. Ако се погледне класирането само за втория полусезон от шампионата, попадаме в чел­ната тройка. Програмата ни е такава, че спокойно можем да гоним място в шестицата. Предстои ни мач с ЦСКА и е по силите ни да вземем трите точки срещу армейците. Ма­човете с грандовете и победи­те над тях винаги стимулират футболистите и публиката", завърши Боев.