Футболистът на Берое Мартин Райнов е човекът, който има най-сериозна връзка с предстоящия мач с Етър, който е утре от 15:30 часа. Той игра като преотстъпен миналия сезон в отбора от Велико Търново, а след това и в Сливен. С екипа на отбора от града на стоте воеводи дори отбеляза гол на Етър именно на стадион “Хаджи Димитър”. Днес той говори пред клубната телевизия на старозагорци за очакванията си преди срещата.

- Вчера получи повиквателна за младежкия национален отбор. Коментарът ти за това?
- Радвам се. За всеки е чест. Всеки футболист иска да играе за националните отбори. И аз не правя изключение.

- Преди време беше преотстъпен от Берое на Етър. Запознат си с клуба. Игра и в Сливен и дори отбеляза гол пък срещу Етър. Обаче отборът на Етър в момента е съвсем различен. Какви са впечатленията ти?
- Следя като цяло там как е ситуацията. И в момента мисля, че само едно или две момчета са от стария отбор, които познавам. Изцяло нови, чуждестранни футболисти. Това им е политиката и друго не мога да кажа за отбора.

- Берое утре играе на неутрален терен, тъй като мачът няма да е в Сливен. Това предимство ли е за нас?
- Мисля, че ще се по-скоро домакини в този мач, защото ще ни подкрепят нашите фенове и се надявам да победим. Предвид ситуацията, в която се намираме ще е хубаво да победим.

- Очакванията ти за двубоя утре?
- Както казах очаквам победа. Мисля, че можем да бием Етър.