Футболистите на Берое проведоха тази вечер официалната си тренировка преди първия официален мач за сезон 2015/2016. В четвъртък от 19:00 часа тимът на Петър Хубчев гостува на Атлантас (Клайпеда). Официалната тренировка се проведе в същия час на стадион „Централен“ в литовския град.

Заниманието бе наблюдавано от около 20-ина привърженици на Берое, които вече са в Клайпеда. Очаква се в ранните часове на четвъртъка да пристигне и основната група фенове, които пътуват с автобуси и коли. Интересът сред местните привърженици към двубоя е малък, тъй като футболът не е сред най-популярните спортове в Литва.

Настроението в отбора е отлично, всички 20 футболисти в групата са здрави и надъхани за добро представяне в утрешния мач.

Първата среща е този четвъртък, 2 юли, от 19 часа. На този етап няма индикации за излъчване от български телевизионен оператор. Първият мач ще бъде излъчван онлайн в платформата laola1.tv. Излъчването е безплатно, а срещу абонамент от 4,99 евро за един месец можете да гледате с високо качество и без реклами

БЪЛГАРСКОTO УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015