СНЦ “Национален фен клуб Берое – Стара Загора” сбъдна мечтата на едно дете. Представители от Управителния съвет на Сдружението, посетиха малкия Ники в дома му. Мечтата на детето бе да се запознае с хора от фен клуба. Ники е възпитаник на беройската школа, но в момента не тренира футбол.

Преди няколко дни момчето претърпява операция и прекарва рожденния си ден на легло в къщи. Повода на срещата съвпада с организирания празник по случай неговия рожден ден. Молбата на родителите му бе, синът им да бъде посетен от фенове и да бъде зарадван в такъв тежък момент.

СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” направи малък жест към детето и му подари артикули на любимия отбор. Специално приготвена торта по случая беше част от празника на този истински бероец. Детето остана изключително доволно от изненадата и прие с голяма радост посещението.

"Всички сме едно голямо зелено семейство и трябва да бъдем заедно в радостни и трудни моменти. Един истински фен, в лицето на малкия бероец, ще запечата траен спомен в съзнанието си", коментираха от фенската организация.