Тази вечер клубната телевизия на Берое beroe.tv започва нещо ново. Второто предаване на телевизията се казва „#СВЕТЪТеБЕРОЕ“ и ще се излъчва всеки понеделник от 21 часа. Началото е днес, 24 март, в уречения час. Можете да го гледате пряко в клубния сайт beroe.bg.

"Всяка седмица зрителите ще научават най-актуалните новини около "зелено-белите" и всичко най-интересно от изминалите седем дни, ще видят любими лица от клуба, ще печелят награди, ще си спомняме, ще анализираме и ще се вълнуваме с любимия отбор, защото #СВЕТЪТеБЕРОЕ! Освен това феновете могат да се включат в предаването използвайки социалните мрежи. Иска се само да гледат и да споделят мнението си.

Акцентите в днешния брой са свързани с победата на Берое с 1:0 над Славия. Ще бъдат показани за първи път новостите по визията на клубния автобус. Ще обсъдим класирането на юношите старша за втора поредна година на финал за Купата, а наш гост ще е Иван Гаджев. Ще хвърлим поглед и върху програмата през настоящата седмица", съобщиха от Beroe.tv.