Бешикташ отново проявява интерес към звездата на Лудогорец Марселиньо. Скаути на турския гранд са присъствали на мача на "зелените" с Берое (0:0), за да наблюдават изявите на бразилеца. Съгледвачите са останали доволни от играта на плеймейкъра, пише “Тема Спорт”. 28-годишният халф бе един от малкото футболисти, който се опита да направи нещо в атакуващ план за шампионите в Стара Загора.
 
Скаутите на "черните орли" ще идват на всеки мач на Лудогорец до края на сезона, за да наблюдават представянето на полузащитника. Очаква се, ако Марселиньо влезе във формата от миналия сезон, Бешикташ да отправи оферта за него през лятото. Турският гранд следеше звездата на "зелените" и през есента, но тогава не се стигна до предложение. Досега през сезона Марселиньо е изиграл 15 мача в "А" група, в които вкара 6 гола и асистира за един.
 
Ръководството на Лудогорец има желание да продаде плеймейкъра, тъй като играчът не е мотивиран да продължи да играе у нас. Бразилецът желаеше да напусне Разград още през зимата, но това така и не се случи. Засега трансферът му е замразен, тъй като собственикът Кирил Домусчиев е поставил прекалено висока цена на играча. Той иска да получи минимум 1,5 милиона евро за него.
 
Очаква се през лятото разградчани да свалят доста мизата, тъй като от договора му ще остава само една година. Освен от Бешикташ, интерес към Марселиньо има и от корейския Поханг Стийлърс, както и от няколко китайски отбора. Футболистът обаче предпочита да остане в Европа.