Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов поиска пред Изпълкома на БФС оставката на шефа на Съдийската комисия Костадин Костадинов. Босът на "железничарите" добави, че освен Ангел Ангелов и други съдии трябва да бъдат извадени от ранглистата на реферите.

"Оказа се, че Ангел Ангелов е пълен некадърник. Ще направя всичко възможно това момче да се занимава с нещо друго", изригна пред "Гонг" Гигов след края на мача с Литекс.

"Оранжевите" се добраха до успеха с 1:0 над "железничарите" не без помощта на съдията Ангел Ангелов. В 85-ата минута Дока реализира, но преди това Момчил Цветанов задържа за фланелката Иво Иванов, който гонеше насочената към бразилеца топка

"Не знам на кого бе нужно този съдия да свири по този начин. Грешката може би бе моя, че не сменихме шефа на съдиите, когато Йордан Лечков искаше това", добави босът на Локо (Сф).

"Това, което се случва в съдийството не може да продължава така, защото почти във всеки мач има претенции към реферите. Аз съм малко афектиран, но всеки сам може да прецени какво се случи", допълни Гигов.

"Последните мачове си замълчах, защото ни поощипаха малко, но сега няма как да стане. Той е пълен некадърник. Ще искам да бъде изваден от съдийството и също така и шефът на съдиите да се смени. И други рефери трябва да бъдат махнати. Не е нормално това, което се случва", каза още Николай Гигов. /БЛИЦ