На 15 май ще се проведе най-големия мач в България за 2022-ра година – финалът в турнира за Купата между Левски и ЦСКА. Всички любители на спортните залагания може да направят прогноза на срещата в британския букмейкър Betway. За новите потребители е наличен и betway бонус спорт за първи депозит, като може да получите до 200 лв. повече за залози. Офертата на хазартния оператор е чудесна възможност да имате допълнителни средства за залози на финала между Левски и ЦСКА, както и на останалите спортни събития в тиража на букито.

Офертата за добре дошли за спортния раздел на Betway България изисква минимален депозит от 10 лв. в сметката. Само новите играчи може да се възползват от промоцията, която ви дава бонус безплатни залози до сумата от 200 лв. за залагане в сайта на Бетуей. Преди да активирате бонуса, вие трябва да заложите сумата на вашия депозит според условията на коефициентите на промоцията. Убедени сме, че лесно ще активирате вашия бонус след първи депозит и ще може да го използвате за залози на най-атрактивните събития.

Във финала между Левски и ЦСКА на 15 май няма да има изявен фаворит. С вашия бонус в Бетуей може да обмислите залог за краен изход Х – определено коефициентът ще е висок и това е логична прогноза. Последните два мача между двата отбора през този сезон завършиха наравно. Факт е, че тези срещи се играха при тежки атмосферни условия. Сега времето за финала ще бъде страхотно и двата отбора ще може да играят своя футбол. Но все пак това е най-важният мач за Левски и ЦСКА през сезона – финал в турнира, така че ще има тактическо надлъгване и в редовното време може да не бъде излъчен победител.

Опцията под 2.5 гола в Betway също ще бъде добра прогноза за срещата. Четири от последните пет срещи между Левски и ЦСКА завършиха с два или по-малко отбелязани гола. Левски влиза във финала в серия от четири поредни ъндър 2.5. За последно „сините“ направиха резултатен двубой в гостуването на ½-финалите в турнира за Купата срещу Лудогорец. Тогава Левски спечели с 3:2 напук на коефициентите на Бетуей, тъй като Лудогорец бе фаворит за победата. Тимът на Мъри Стоилов спечели и реванша с 1:0, за да се  класира на финала.

По принцип ЦСКА също не прави резултатните мачове. Ще видите, че в последните два двубоя на отбора са паднали девет гола – срещу Славия (3:1) и Лудогорец (0:5). Тези мачове обаче не са показателни. Преди това „червените“ бяха записал осем „ъндър 2.5“ в изминалите девет срещи. ЦСКА ще заложи на дефанзивна игра във финала – това ще бъде стилът на Алън Пардю, тъй като Левски е в по-добра форма. Напълно логично е да се пробва залог за под 2.5 гола в срещата, като това може да сторите с вашия betway бонус за нов клиент.