Локомотив (Горна Оряховица) приема Черно море в 1/4-финален реванш за Купата на България без особени кадрови проблеми. Голмайсторът Янаки Смирнов се завръща в игра след изтърпяно наказание, а единственият отсъстващ е контузеният Йордан Апостолов. Двубоят между „железничарите“ и „моряците“ е днес от 14:00 часа.
 
Треньорът на домакините Сашо Ангелов обяви, че отпадане на тима му няма да бъде считано за трагедия въпреки добри шанс заради минималната загуба с 0:1 в първата среща: „1:0 е резултат, който дава някаква надежда. Ще се борим колкото можем, но ще разчитаме и на късмет. Дано шансът бъде с нас. Ако отпаднем, няма да правим трагедии. Ще се съсредоточим върху първенството.“
 
Треньорът на Черно море Никола Спасов направи много промени в групата за мача, като извън нея останаха шестима играчи. Сред тях е и авторът на единственото попадение в първата среща – Бекир Расим. „Моряците“ явно не очакват лесен двубой в Горна Оряховица. На последната си тренировка играчите на Черно море наблегнаха на изпълнението на статични положения и най-вече на дузпите.
 
В Горна Оряховица очакват над 2500 души да посетят градския стадион за мача срещу Черно море. Билетите за мача са по 4 лева, а учениците ще влизат без пари. 60 фенове на Черно море ще подкрепят любимците си от трибуните.

loko.jpgЛокомотив (Горна Оряховица) – Черно мореmore1.jpg
 
Днес от 14:00 часа по Диема Спорт HD
Горна Оряховица, ст. „Локомотив“
Съдия: Владимир Вълков

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Локомотив (Горна Оряховица): Рашков, Карапетров, Ив. Пенев, Мар. Иванов, Фиданин, А. Балъков, Я. Генчев, Л. Генчев, Мир. Иванов, Юл. Ненов, Я. Смирнов
Контузен: Апостолов
Наказани: няма
 
Черно море: Чанович, Кулибали, Котев, Венков, Клок, Паланков, П. Златинов, Райков, Ернандес, Курьор, Бижев
Контузени: Китанов, Божилов
Наказани: няма