Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Президентът на БФС Борислав Михайлов заплаши, че така вълнуващата и интригуваща "А" група няма да бъде предавана по телевизията.

Причината е, че елитните ни клубове до момента отхвърлят предложените им оферти, а утре предстои нова важна среща. Михайлов обаче прогнозира, че и на нея няма да се стигне до споразумение и телевизионните права върху първенството ни пак ще останат без притежател.

"Клубовете отхвърлиха първите две оферти, тъй като предложените от телевизиите пари не ги устройват. Утре предстои нова среща, но няма да е по-различно. Ще отхвърлят и тази оферта. Сигурно няма да я приемат. Затова не предоставяме програмата по часове, защото може мачовете да не бъдат предавани по телевизията. Знае се, че първенството стартира на 11 август. Много е възможно мачовете да не се дават въобще по телевизията", заяви Борислав Михайлов след заседанието на Изпълкома на БФС.

"Може и да не се предава първенството", добави шефът на футболната ни централа, който преди това обяви, че Никола Джугански заменя Костадин Костадинов начело на Съдийската комисия.

"Разговарял съм и съм писал до премиера Борисов, защото футболният съюз държи и продава правата, като сключва договор с клубовете. Те получават 90 процента от цената. Друг е въпросът защо толкова ниско е оценяван този продукт. Клубовете могат и сами да продават правата си, но до момента няма нищо договорено. Ще видим какво ще стане на срещата утре", каза още Борислав Михайлов.