Сектор „Г“ на стадион „Васил Левски“ ще бъде празен по време на Вечното дерби с „Левски“ в неделя от 19:30 часа. Това решиха привържениците на „червените“, които са имали среща помежду си днес. Причината за безпрецедентното действие от страна на привържениците е „недоволството ни от спортно – техническия състав и ръководството на тима“.

По рано днес феновете от „Сектор Г“ пуснаха декларация, в която заявиха, че ще търсят отговорност от виновниците за катастрофата в Лига Европа, но след като мине мача с „Левски“. Преди минути към написаното бе добавено следното:

„Момчета и момичета,

Искаме да Ви съобщим, че след среща между организираните привърженици на ЦСКА София, бе взето решение на утрешния дерби мач с „отбора на всички власти”, нашето присъствие на стадиона да бъде само и единствено в сектор „А” на националния стадион „Васил Левски”. Причината за това действие е недоволството ни от спортно – техническия състав и ръководството на тима. Знаем колко тежък момент изживява клубът и именно, заради това утре отново ще бъдем на стадиона. Защото няма по – важно нещо от това да сме на стадиона, на всеки един мач, един до друг, единни и силни.

Феновете на ЦСКА с пропуски /билети и карти/ за сектор "Г", ще бъдат допуснати с тях в сектор "А".“

Първоначалната форма на декларацията вижте - ТУК!