"Честит рожден ден на президента на БФС Борислав Михайлов!", написаха от футболната ни централа на сайта си bfunion.bg.

 
Легендарният вратар е участник на три световни първенства с националния отбор  – Мексико 1986, САЩ 1994 и Франция 1998, както и на европейския шампионат през 1996 г. Михайлов е рекордьор по мачове като капитан за националния отбор – 60, и заема второ място във вечната класация за най-много мачове с националната фланелка – 102. Избран за Футболист №1 на България през 1986 г.

Президентът на Българския футболен съюз е първият българин, който влиза в управлението на УЕФА, като член на Изпълнителния комитет през 2011 година. В момента е председател на Комисията по футзал на Европейската футболна централа. През януари 2017 година Михайлов е избран и за член на Комисията за развитието на футбола на ФИФА.

Под негово ръководство националните отбори на България се сдобиха със своя тренировъчен център – „Домът на футбола“ в Бояна, който бе официално открит през ноември миналата година.

"Пожелаваме му много здраве и успехи в професионален и личен план!", добавят от БФС. Екипът на БЛИЦ също желае на г-н Михайлов най-вече здраве, още много успехи и много радостни мигове с любимите му хора!