БФС и президентът Борислав Михайлов пожелаха успех на родните клубове ден преди старта на пролетния полусезон. Също така от съюза отправиха апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра.

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон. 

БФС още веднъж изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемно протичане на футболните срещи, администрирани от Съюза, и призовава клубовете за тяхното съдействие с цел още по-вълнуващи и атрактивни битки през пролетта на 2023 г. 

Използваме възможността да отправим апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра, на толерантността към съперници, длъжностни лица, съдии, медии и фенове, и да напомним, че хулиганството и агресията нямат място в модерния спорт. Убедени сме, че с общи усилия ще създадем всички предпоставки за успешен и интересен втори дял на шампионата. 

Още веднъж желаем спортно щастие и късмет на всички отбори!", пишат от футболния съюз на своя сайт.