За по 1 година бяха извадени от футбола трима футболисти на аматьорския ФК Самоводене. Тежката санкция е наложена на Калоян Чуклев, Кристиян Димитров и Стефан Бораджиев заради побой над тъчрефера Мирослав Маринов след загубата на тима им с 2:5 от Устрем в Масларево.

Недоволни от решението му да не маркира засада при петия гол на домакините, тримата го нападнали с обиди, ритници и удари, съобщава sport-vt. Инцидентът в “Б” регионалната група на Велико Търново идва чак в самия край на полусезона. В нея тази есен бе спокойно, за разлика от двете “А” областни групи. 103 жълти и 11 червени картони са показани в групата, информираха от Областната дисциплинарна комисия.

Най-малко предупреждения са получили футболистите от Кесарево и Обединение – само по 4. Нито един изгонен играч няма в Кесарево, които са и най-коректният отбор. Без червени картони завършиха още в Бутово, Долна Оряховица, Константин и Масларево. Дунав (Вардим) пък получи най-тежката глоба – 250 лева, като отборът е предупреден, че при следващо провинение ще бъде изваден от групата.