Вратарят на "Левски" Пламен Илиев и защитникът на "Ботев" (Враца) не са единствените наказани от Дисциплинарната комисия след 12-ия кръг в "А" група. Със спрени права са още трима футболисти. Това са Салас Окечуква от Миньор (Перник), Тихомир Трифонов от Етър и Даниел Златков от Славия. И тримата са наказани за по 1 мач.

Дисциплинарната комисия също така задължава Локомотив (София) да възстанови щетите, нанесени на стадиона в Гоце Делчев при загубата с 0:2 от местния Пирин.

След мачовете от 11-ия кръг в "Б" група шестима играчи са наказани за по 1 мач - Александър Маринов (Сливен), Владислав Узунов (Калиакра), Венцислав Маринов (Спартак Вн), Димитър Витанов (Шумен), Валери Михайлов (Светкавица) и Николай Стоилков (Чавдар Етр).

Още решения на Дисциплинарната комисия: 

* За навлизане на зрител, на основание чл.37, ал.1, т.1, б.А – предложение 1, ДК наказва ПФК Спартак (Плевен) с имуществена санкция в размер на 500 лева.

* За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А – предложение 1, ДК наказва Светкавица с имуществена санкция в размер на 500 лева.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА