ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз се зае със скандала от полувремето на мача Литекс - "Левски", завършил 1:1. Както е известно, от ловешкия клуб алармираха, че на почивката Наско Сираков е бил в тунела и се е карал на съдиите. Дисципът отложи за разглеждане случилото се на двубоя от 5-ия кръг и призова длъжностните лица от срещата да се явят на следващото заседание на комисията. Както е известно, спортният директор на "Левски" е и член на Изпълкома на БФС.

Ръководството на клуба от "Герена" пък ще трябва да плаща сериозна глоба заради феновете си. "Сините" отнесоха по 2000 лева заради нерегламентирано използване на пиротехнически изделия и хвърлени многобройни предмети.

Локомотив (София) е санкциониран с 2000 лева, а Локомотив (Пловдив) и Литекс - по 1000 лева.

Получилият червен картон при гостуването на Черноморец халф на "Ботев" (Пловдив) Борис Галчев е наказан за 1 мач и му е наложена глоба в размер на 300 лева.

Втородивизионният Хасково пък е санкциониран с 250 лева заради феновете си, които са хвърлели предмети от трибуните при победата с 2:1 над Дунав (Русе).

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ