Дисциплинарната комисия към БФС не уважи молбата на ЦСКА за червения картон на Йордан Минев, който той получи срещу Локо (Сф). “Червените” искаха отмяна на втория жълт картон на бранителя, но Дисципът не взе под внимание искането, тъй като картон може да бъде отменен единствено от съдията. Така Минев пропуска важното гостуване на “армейците” на Литекс в Ловеч.

Калоян Караджинов от Локо (Сф) е глобен с общата сума от 3600 лева. 3000 лева са за отправяне на обиден жест към публиката на прибиране към съблекалнята, а 600 лева са за жълт картон. Той обаче няма да пропусне нито един мач на своя отбор.

Иван Пасков е наказан с един мач и 300 лева глоба за червения си картон срещу ЦСКА. Описан е инцидентът между него и фен на „червените”, като е посочено, че не е имало удари между двамата. Въпросният фен е задържан впоследствие от органите на реда, а към Пасков е отправил нецензурни и обидни реплики./БЛИЦ

“А” група, наказания:
2 мача - Крум Бибишков (Литекс), за провинение във финала за купата
2 мача - Павле Попара (Славия)
1 мач – Йордан Минев (ЦСКА), Иван Пасков (Локо Сф), Ванчо Траянов (Черноморец), Роберт Петров (Славия), Мирослав Манолов (Черно море), Уго Симоеш (Локо Мз)

Западна „Б“ група, наказания 
2 мача - Калин Щърков (Чавдар Етрополе)
1 мач - Илиян Трифонов (Видима), Николай Ценовски (Белите орли), Николай Борисов (Чавдар БСл), Мартин Стефанов (Спортист Своге), Ивайло Иванов (Рилски спортист), Антон Петров (Чавдар Етрополе)

Източна „Б“ група, наказания
1 мач - Ирфан Юсеинов (Свиленград), Андрей Атанасов (Волов), Младен Димитров (Миньор Раднево).