Дисциплинарната комисия към БФС наказа старши треньора на Локомотив (Мездра) Предраг Пажин и администратора на клуба Адриян Димитров. Бившият национал няма право да води отбора от "Б" група в следващите 3 мача, а освен това му е наложена глоба в размер на 500 лева. Пажин е наказан заради обиди към длъжностни лица по време на мача с Верея в Стара Загора. Както вече стана ясно, "железчарите" загубиха с 0:1 в срещата от 12-ия кръг на "Б" група. Пажин разказа пред БЛИЦ, че съдийството в мача е било скандално.

"Аз съм 20 години във футбола, подобно нещо, подобна подигравка не бях виждал. Цял мач съдията (Никола Атанасов) свири в полза на Верея и опитваше по всякакъв начин да им помогне да победят. Даде им измислена дузпа, те обаче не успяха да я вкарат", коментира грозната гледка Пажин.

Решенията на Дисциплинарната комисия:

* За нанасяне на обиди, на основание чл. 34, ал.1, т.2 ДК наказва Предраг Пажин – ст.треньон на ФК „Локомотив” Мездра с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 500 лева.

За блъскане, на основание чл. 34, ал.2 във връзка с ал1, т.4 ДК наказва Адриян Димитров администратор на ФК „Локомотив” Мездра с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 5 срещи и глоба в размер на 250 лева.