БФС потвърди новината на БЛИЦ, че героят на Левски от финала за купата на България срещу ЦСКА Илиян Стефанов ще бъде извикан в националния отбор и няма да заеме мястото на друг играч от листата на Ясен Петров.

Според информацията, публикувана на официалния сайт на футболната ни централа, 23-годишният халф е очакван за началото на лагер-сбора на „лъвовете“ в края на тази седмица в Разград.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Както е известно, тимът на Ясен Петров предстои да изиграе четири мача от Лигата на нациите. На 2 юни приемаме Северна Македония. Следва домакински мач срещу Грузия (5 юни) и визита в Гибралтар (9 юни), а на 12 юни гостуваме на  грузинците.

За повиквателна на Илиян Стефанов БЛИЦ писа още миналата седмица, когато се заговори, че той може да замени Георги Йомов, ако ситуацията след екшъна с аса на ЦСКА се усложни.

Въпреки че Йомов остана в списъка за предстоящите мачове, Пловдивския Джанини е решил да повика и един от най-добрите футболисти в родното първенство през пролетния дял за приключилия сезон вчера.

Нашата група в Лигата на нациите