Първият мач на ЦСКА във „В” група – срещу Струмска слава (Радомир),  на 99% няма да бъде предаван пряко по телевизията. Това съобщиха пред БЛИЦ от БФС.
 
Двубоят остава с обявените дата и час от предварителната програма – неделя, 18 часа, а мястото е стадион „Българска армия”.
 
Както е известно, за да получат пряк телевизионен ефир, двубоите от трета дивизия не трябва да се засичат със срещите от елита. В неделя има два мача от „А” група – от 17:30 часа е Славия – Берое, а от 20 часа играят Пирин и „Ботев”(Пловдив).
 
„Поне за първия кръг нещата остават по този начин. Казано накратко – мачът на ЦСКА със Струмска слава пада от телевизионния екран. За следващите кръгове обаче предстоят преговори. Останалите двубои на „червените” ще се предават по телевизията, но всичко това ще се уточни в началото на другата седмица”, заяви пред БЛИЦ шефът на Зоналния съвет на БФС-София Валентин Чакъров. Същото потвърди и неговият колега Румен Вълков.
 
Двамата все пак оставиха леко отворена вратата, уточнявайки, че в последния момент може да настъпи някаква промяна.
 
„Всичко може да се случи, но на 99% е сигурно, че мачът няма да се предава директно по нито една телевизия”, добавиха от БФС.
ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА