БФС представи новия спонсор на съдиите в родния футбол. Това е букмейкърската компания Inbet. На официалната пресконференция присъстваха старши мениджърът на съдиите Стоян Алексиев, елитните рефери Никола Попов и Волен Чинков. Спонсорът беше представляван от Тодор Георгиев.

"Радвам се, че имаме възможност да работим с една от водещите компании в България. За съдийството е важно да бъде подпомагано. Пожелавам на всички един успешен сезон и нещата да вървят във възходяща посока", заяви Стоян Алексиев.

„С новите две камери, които ще допълват работата на ВАР, ще повишим изцяло гледната точка на съдиите в тази част от игралното поле, която досега не можеше хубаво да се види. Това е едно изключително позитивно поведение. Ще повиши много решенията при спорни ситуации“, коментира Никола Попов.

„Бих добавил, че тези две камери ще са от изключителна полза при ситуациите за засада. По време на предишното първенство имаше доста случаи, в които един играч покриваше другия и не можеше да се начертае линия. Сега при тези две камери зад вратата имаме прекрасна видимост да определим точно къде се намира последният защитник и къде нападателят“, добави Чинков.