Специално организираната фен-зона за привърженици на българския национален отбор отваря врати утре, 1 юни, на Ларгото в Разград. По случай Деня на детето ще бъдат организирани всевъзможни атракции, а най-малките фенове на футбола ще имат възможност да се снимат със селекционера на България Ясен Петров и основните футболисти на „лъвовете“, както и да получат автографи от любимците си.

Запалянковците също така ще могат да се сдобият с билети за домакинствата на националния ни тим срещу Северна Македония и Грузия, да премерят сили в електронните спортове в обособената гейминг зона, да изпробват уменията си на футболните атракциони, както и да закупят официални фен-артикули на България.

Както е известно, на селекцията на Ясен Петров предстоят две домакинства в Разград на старта в турнира Лига на нациите - срещу Северна Македония (2 юни от 19:00 часа) и Грузия (5 юни, 21:45 часа). Срещите ще се играят на стадион „Хювефарма Арена“. 

Билети за двубоите вече могат да се закупуват и от касите на стадион „Лудогорец Арена“, както и в цялата партньорска мрежа на Eventim и онлайн тук.

Нашата група в Лигата на нациите