БФС за поредна година подаде ръка на хора, които се борят със зависимости. В базата на футболната ни централа се проведе брифинг, а в следващите дни ще се състои турнир, който е осми пореден. 

На пресконференцията присъства кметът на Габрово Таня Христова, както и вицепрезидентът на БФС Румен Вълков, който е и президент на Аматьорската футболна лига. Подкрепа за събитието има от страна на клуба Левски - Раковски начело със Станислав Ангелов. Треньори от въпросната школа ще участват в надпреварата. 

Организаторите благодариха на бившия капитан на България Ивелин Попов, който също е демонстрирал подкрепа към предстоящото събитие. Въпросният спортно-терапевтичен лагер ще се проведе между 25 и 27 август на базата на БФС в Бояна. "Искам да ви приветствам в нашата база. Надявам се да усетите магията на футбола. Нека си помагаме и да си подадем ръка. Чувствайте се достойни тук. 

Трябва воля и съм сигурен, че ще се справите. Благодаря на град Габрово, че помага на спорта. Още веднъж ви благодаря за всичко, което правите и ви желая успех", коментира Румен Вълков преди откриването на събитието.