Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев засега е наказан единствено за мача с Литекс, който е в петък от 19:00 часа на "Герена". Дисциплината комисия на БФС не обяви колко точно е санкцията на халфа, позволил си да удари без топка Кристиян Добрев от Локомотив (София) при равенството 1:1, за което получи директен червен картон. По правилник за подобно провинение наказанието е от 1 до 4 мача. Колко точно ще бъде, трябва да стане ясно във вторник, когато Дисциплинарната комисия ще има ново заседание.

Ако Гаджев бъде наказан за втори двубой, това ще е вечното дерби с ЦСКА, което е на 20 октомври на "Васил Левски".

В БФС искат време, за да съберат повече доказателства за случая, при който Гаджев заслужи отстраняването си, държейки се изключително грубо. След това във футболната ни централа ще преценят колко сурово да е наказанието му. Ако то е за повече от 1 мач, Гаджев "гори" за сблъсъка с ЦСКА.

"Наказанието му може да е от 1 до 4 срещи, със сигурност пропуска мача с Литекс. За ЦСКА ще видим, когато вземем окончателното решение, след като съберем доказателствата", коментира председателят на Дисциплинарната комисия Юри Кучев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА