БФС сътвори поредния си абсурд. След като вероятно цяло лято ще се играят баражи за попълване на “А” и двете “Б” групи, от футболната ни централа не обявиха съдията за баража между Видима и Спортист (Своге). Двубоят за последното 16-о място в елита е днес от 17:00 часа във Враца. До днес все още няма никаква информация кой ще ръководи баража, от клубовете също не знаеха. Същото е и с баража за влизане в Източната “Б” група, който противопоставя Нефтохимик и Септември (Тервел). Мачът е от 17:00 часа на стадион “Хаджи Димитър” в Сливен.

Сериозни кадрови проблеми има новият треньор на Видима-Раковски Костадин Ангелов. Той няма да може да разчита на трима основни бранители – Бранеков, Панов и Ашимов. Първите двама са наказани, а третият – контузен. Наставникът трябва да се лиши от услугите на Николай Цветков, който напусна преди два дни, след като прецени, че не се чувства добре в отбора. При това положение бившият наставник на Пирин е принуден да прибегне до услугите на трима юноши – Християн Кожухаров, Васил Петров и Михаил Минков.
В лагера на тима от Своге са пределно мотивирани да се завърнат в “А” група. Треньорът на Спортист Валери Дамянов няма кадрови проблеми и ще може да разчита на най-доброто за предстоящата среща на стадион „Христо Ботев“ във Враца.

Видима Раковски – Спортист Своге
Начало:
 17:00 часа
Стадион: "Христо Ботев“, Враца

Вероятни състави:
Видима: Ивайло Василев, Щърков, Траянов, Големанов, Скерлев, Андонов, Стойчев, Господинов, Игнатов, Иванов, Русев
Треньор: Костадин Ангелов

Спортист: Годжев, Василев, Младенов, Мутафов, Тодоров, Борисов, Васев, Стоев, Георгиев, Лаков, Валентинов
Треньор: Валери Дамянов