Дисциплинарната комисия на БФС отложи за следващата седмица решението дали да накаже Берое с лишаване от домакинство. До такава възможност се стигна, след като фен на тима нахлу на терена по време на мача със Славия (1:0).

Клубът от Стара Загора пък е с последно предупреждение за лишаване от домакинство, след като в 5-ия кръг фенове на тима нахлуха на стадиона в Каварна и опитаха саморазправа със своите футболисти, които губеха в пети пореден двубой. Привържениците на Берое дори прекратиха срещата за 10 минути и се налагаше Илиан Илиев да ги успокоява и да вкара ред в сектора за гости.

Дисципът днес не взе решение, тъй като има разминавания в докладите на длъжностните лица. Според някои твърдения, фенът на Берое е получавал медицинска помощ в линейката на пистата, след което се е появил в забранената за привърженици зона. Ако това бъде доказано, селекцията на Илиан Илиев ще приеме "Левски" на своя стадион в мача от 13-ия кръг на "А" група. В противен случай, Берое ще бъде наказан и срещата ще трябва да се състои на неутрален терен.