Петима фенове на Дунав са били нападнати в центъра на Разград, съобщава Диема. Един от потърпевшите разказа за инцидента пред телевизията.
 
„Дойдохме в 15:00 часа, решихме да обиколим по центъра. Седнахме на една беседка. След 5 минути се появиха 15 човека, с маски, с бухалки. Двамата с приятеля ми бяхме с фланелките на Дунав, почнаха ни, бой, взеха и шаловете на останалите двама. На тръгване един показа пръст и казва: „Нали щяхте да палите шаловете”. Три таксита имаше там, те хората викат, че си играят с телефоните и нищо не са видели.” 
 
„Единият беше с едно кенче с бира, уцели единия приятел в главата. Взеха да ни удрят. Почнаха с бухалките да ни бият. Над 15 човека бяха, най-малко 15.” 
 
„Едното приятелче и той не е добре. Ние бяхме двамата с фланелки на Дунав. А другите с шалчета. Взеха на трите момчета шаловете, скъсаха моята фланелка. На другото не можаха, че беше с яке.” 
 
„Според вас каква трябва да бъде моята реакция? Аз съм дошъл да си гледам мач като обикновен човек. Ще подам жалба, да.” 
 
„Такива фенове има, че вече вземат наркотични вещества, напиват се. Мирният човек като нас страда…” 



Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига