ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият футболен национал Живко Желев беше уволнен от треньорския пост на втородивизионния Янтра (Габрово). Той пое тима на 5 октомври и беше начело в 16 мача, в които записа пет победи, три равенства и осем загуби.

43-годишният специалист обаче не успя да измъкне Янтра от битката за оцеляване, тъй като тимът е на 14-о място във Втора лига с 30 точки, колкото има и намиращият се под чертата Миньор (Перник).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Много любопитен слух се появи за вероятния наследник на Живко Желев начело на Янтра. Твърди се, че поста е предложен на Велислав Вуцов, който е без работа след раздялата си с втородивизионния Крумовград на 23 декември 2022 г.

„ Живко Желев от днес не е старши треньор на ОФК Янтра (Габрово) и двете страни по коректен начин прекратиха взаимоотношения. Благодарим на Живко Желев за всеотдайната работа и професионалното отношение по време на престоя му в Габрово. Желаем му успех и късмет в предизвикателствата, които го очакват. Предстои клубът да обяви кой ще води бяло-зелените до края на сезона“, пише в официалния сайт на габровци.