Феновете на ЦСКА още от днес ще могат да се снабдят с билети за дербито с “Левски”. Двубоят е на 28 октомври (петък) от 17:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Касите на стадион “Българска армия” работят от днес (25.10.) до четвъртък (27.10.) включително с работно време от 13:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще могат да бъдат купени от касите на Ариана и Гурко, които ще отворят в 12:00 часа и ще работят до 19:00 часа.

Феновете на “Левски” ще могат да купуват билети за определените за тях места в деня на мача, но само на касата откъм метро станцията.

Цени на билетите:
-сектор “А” – 15 лева
-сектор “В” – 12 лева
-сектор “Г” – 10 лева
-сектор “Б” (гости) - 10 лева

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие./БЛИЦ