Дунав посреща Ботев (Пловдив) за приятелски мач на Градския стадион в Русе. Срещата е на 26 март, събота, от 15 часа. Това е поредната контрола срещу елитен съперник, с която Веселин Великов и неговите момчета да си "сверят часовниците", докато продължават борбата за промоция в родната футболна "А" група.
Припомняме, че "драконите" срещнаха носителя на Купата на България Черно море и сребърния медалист от миналия сезон у нас Берое в проверки през лятото и през зимата.

От русенския клуб съобщиха, че билетите за контролата с Ботев (Пловдив) вече са в продажба. Те са с цена 5 лева и до 17 ч. на 25 март могат да бъдат намерени на познатите места - магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94. След 13:30 ч. на 26 март феновете могат да се сдобият с пропуски на касите на Градския стадион в Русе.

Паралелно с това започва и предварителната продажба на билетите за срещата от 22-ия кръг на "Б" група, в която на 2 април от 17 ч. "драконите" приемат третия във временното класиране на "Б" група - Локомотив (Горна Оряховица). Те ще бъдат достъпни с цена 4 лева от днешния 21 март до 17 часа на 25 март и от 28 март сутринта до 17 часа на 1 април в  магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94. След 15:30 часа на 2 април пропуските могат да бъдат намерени на касите на Градския стадион, но с цена 5 лeва.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!