Предварителната продажба на билети за мача Лудогорец - Локомотив (София) започва в сряда от 17:00 часа. Срещата ще се играе на 5 ноември (събота) от 14:30 часа.

Пропуските за Сектор "Централна трибуна" са с цена 20 лева. За "А" и "Б" - по 8 лева, Сектор "В" – 6 лева, Сектор "Д" - 4 лева. Феновете на Локомотив (София) ще плащат по 8 лева.

Предварителната продажба на билети ще се извършва всеки ден след 17 часа на гишето до бистро „Силвена” в Разград. В деня на мача пропуски ще се продават от 11 часа на касата за Сектор "Б" и "Централна трибуна" на стадиона.

Ръководството на Лудогорец призовава желаещите да присъстват на мача да си закупят предварително билети, за да се избегне струпване по касите минути преди започването на срещата. Подобен проблем се появи преди началото на мача с Монтана (3:0). От ръководството на Лудогорец се извиняват за създаденото неудобство на всички, които закъсняха с влизането на стадиона. За следващата среща Клубът ще има готовност да разкрие и допълнителни каси, за да се избегнат големи опашки пред входовете.