Бившият футболист на „Левски” Бисер Иванов - Легендата заяви, че Илиан Илиев няма нужната психическа устойчивост да води отбора.

"Явно е, че на Илиан Илиев напрежението, че води „Левски”, му идва в повече. Публиката също оказва своето влияние върху неговата психика и тази на футболистите. След като самият той си подава оставката, значи, че не може да издържи психически. Изглежда, че няма нерви за „Левски”. Илиан показа, че не може да води клуба в такава обстановка. Видимо е, че той пренася слабостта си на футболистите, а това вреди много. Човек и 10 мача подред да спечели, веднага ще му се нахвърлят след първата загуба. Но Илиан никога не трябваше да прави това, което направи преди няколко седмици - да си подаде ос­тавката. Сам се издаде и се направи податлив на феновете, които няма да го оставят на мира по този начин. Единствено шефовете имат право да го махнат. Браво на Тонев и останали­те от ръководството, че застанаха зад Илиан и го подкрепиха", сподели Иванов пред „Тема Спорт”.

Той добави, че феновете трябва да се примирят, че играта няма да стане по-добра.
"Отборът все още не е обигран. Играе на приливи и отливи. Трудно е да се каже, че защитата е най-слабото звено на тима. Все пак и халфовете, и нападателите трябва да помагат. Явно те не си вър­шат работата. Ако „Левски” иска да има добър отбор в бъдеще, изобщо не трябва да си поставя за цел първо­то място. В момента сини­те заедно с Лудогорец имат най-големи шансове за титлата, феновете обаче трябва да се примирят с играта на отбора. Тя няма да стане по-добра. Важно е да се печелят точ­ки, защото всяка грешна стъпка оттук нататък ще е фатална", завърши Легендата.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ