Треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов е доволен, че футболистите му надиграха Сливен, спечелиха с 2:0 и си върнаха лидерството в "Б" група. До момента водачът в класирането е допуснал само едно равенство и един гол във вратата си, а спечели другите пет срещи.

"Естествено, че съм доволен от победата. От поведението ни на терена също. Наложихме нашия стил на игра още от самото начало на мача. През цялото време контролирахме всичко. Тотално надиграхме съперника. Не допуснахме противника да застраши нито веднъж вратата ни. Вкарахме 2 гола, и изпуснахме още. Пропуските – ето това е ахилесовата пета на нашия тим. Побеждаваме, но трябва още много да работим. Хубавото е, че създаваме много голови ситуации. Лековато обаче ги пропиляваме. Другите отбори без положение се опитват да реализират, а ние... Но това ни е работата – да се коригираме и усъвършенстваме", коментира Бислимов.

"Категоричен съм, че Сливен има най-хубавия терен в "Б" група. Не мога да си обясня обаче защо отборът им е на дъното на класирането. Имат опитни футболисти и не са лош състав. Срещу нас се опитаха да играят футбол и дори се надиграваха в отделни периоди. Може би е временен спад в играта им. Но този двубой вече е история. Вече мислим за следващата среща", добави наставникът на Спартак (Плевен).