Треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов остана доволен от спечелените 3 точки срещу Шумен - 1:0 след попадение на Цветомир Панов, което прати тима му еднолично на върха в "Б" група. Наставникът обаче е разтревожен, че в пореден двубой играчите му са пропуснали множество голови положения.

"Яловостта ни в атака май стана хронична", коментира Бислимов.

"Получи се добър мач с Шумен. Спечелихме трите точки, контролирахме всичко на терена и като цяло свършихме това, което искахме. Наложихме нашия стил на игра с трайно владеене на топката. Комбинирахме добре, градяхме качествено атаките и съм доволен от старанието на всички мои футболисти. Направихме всичко това срещу сериозен съперник. Чух коментари, че Шумен бил слаб отбор. Как ще ги определяш като слабаци след като са победили Светкавица, Раковски и Калиакра? Просто ние не позволихме както на тях, така и на предишните ни противници да покажат възможностите си", каза спецът.

"Превъзходството го имаме във всички фази, но за жалост ни липсват головете. Върху този недостатък ще работим. Не обвинявам Десислав Русев, че пропусна няколко положения, защото в Симитли се разписа два пъти. Срещу Шумен просто той нямаше ден. Според мен основният проблем е лошия ни терен. Иначе разполагаме с играчи, които могат да вкарват. Русев, Влади Василев, Станислав Краев и халфовете ни имат качества и самочувствие да вършат тази работа. Доказали са го. Ето, в Симитли играхме на отличен терен и от 7-8 създадени положения реализирахме четири", добави Бислимов.