Скандален завършек е имал мача от 8-ия кръг на "Б" регионална група Запад - Бургас между Локомотив (Черноград) и Бяла река (Тополица), който е прекратен в 87-ата минута. До преждевременното спиране на срещата се е стигнало, след като играч на символичните домакини е нападнал главния съдия Тодор Богданов. Реферът дори е посетил болнично заведение, където е бил шит, след като е бил получил в лицето удар с глава от футболист на Локомотив.

"Номер 11-ти от Локомотив (Черноград) Ерджан Шукри Халид ме удари с глава в устната и кръвта шурна. Моментално отидох до тъчлинията, за да получа лекарска помощ, но се оказа, че съм за болница. По-късно ме шиха, а сега се храня със сламка", коментира пред burgasfootball скандалната ситуация Тодор Богданов.

Реферът добави още, че му предстои да посети съдебен лекар, а състезателят на Локомотив ще бъде съден.

Срещата е била прекратена при резултат 1:2, като по-рано в мача и друг състезател на домакините е получил червен картон – Осман Мюмюн. Ситуацията, при която е прекратен мача е такава, че домакините са атакували, но е било маркирано нарушение срещу играч на Бяла река. При прекъсването на играта е последвал и неприятният инцидент. До този момент е нямало индикации за прекратяване на мача. Били са показани два жълти картона – за грубо нарушение и сваляне на фланелка.

Един от асистент-реферите – Деян Дандаринов, също е бил блъскан, в знак на несъгласие с негово отсъждане.

Независими източници информираха, че Локомотив (Черноград) е заплашен с изваждане от групата, в която участва – нещо, което се случи през миналия сезон горе-долу по това време на годината.

"Информирал съм шефовете в бургаския клон на БФС и вярвам, че ще накажат строго провинилите се", коментира съдията на злополучния мач Тодор Богданов.