Племеникът на Красимир Балъков - футболистът на Локомотив (Горна Оряховица) Антоний Балъков, който беше бит от фенове на Черно море, пусна жалба в полицията и завежда съдебен иск срещу нападателите си. Както вече стана ясно, контролата на стадион "Тича" беше прекратена в 33-ата минута при резултат 1:0 за "моряците". Футболистът на гостите Иво Харизанов получи червен картон за груб фаул срещу Марк Клок, а при излизането от игра провокира публиката с неприличен жест и ултраси на варненци прескочиха оградите и нахлуха на терена. Балъков е най-сериозно пострадал - разбит нос и подута скула.

Племенникът на вече бившия треньор на Литекс даде показания пред четирима полицаи, които дойдоха на "Тича" с две паптулки пред автобуса на гостите 20 минути след прекратяването на контролата.

"Опитах се да предпазя моите съотборници и да предотвратя нещо неприятно, но фен на Черно море ме удари първо в скулата, а след това и в носа, от който текна кръв. Денислав Мицаков пък бе ритан няколко пъти", обясни Антоний Балъков.

"Това не бива да се случва на футболен мач, дори да не е официален. Нормално е да си потърся правата. Пуснах жалба, ще си извадя медицинско и ще заведа съдебен иск срещу човека, който ме удари. Ясно видях кой е", добави футболистът на Локомотив (Горна Оряховица).