Треньорът Костадин Ангелов изрази възмущението си след боя, който отнесе на трибуни на стадион "Българска армия" при вчерашната победа на ЦСКА с 2:1 над Славия. Специалистът, известен с прякора Лаптопа, беше нападнат от известния фен на "червените" Росен Петров-Животното. Ангелов коментира случилото се на профила си във "Фейсбук", където нарича нападателя си "страхлив педал". 

"По каква работа са там стюардите? Възможно ли е това да става пред очите на 7-годишно дете? Защо полицията не вижда нищо, а фоторепортерите на пистата заснемат инцидента? Кое е по-нормално да си прося пропуски, за да спестя 10 лева или да си купя билет? Защо картите, които имаме за завършен лиценз Про, не ни дават достъп до ложите, а трябва да си просим пропуски? Защо лумпенът идва с биячи? Явно е страхлив педал. Ще спра ли да ходя по стадионите заради олигофрени като тези? Няма как да стане", написа Костадин Ангелов, след което веднага получи подкрепата на множество футболисти.

Нападателят Георги Какалов коментира случилото се по следния начин: "Олигофрени винаги ще има, Коце. Винаги, защото ни е такава държава, за това стават такива неща. В една бяла държава това никога няма как да стане."

laptopa.jpg