ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Тази вечер от 21:00 часа на Градския стадион в Ловеч един срещу друг се изправят двата тима с пълен актив от точки – Литекс и “Ботев” (Пловдив). Двубоят се очертава да бъде много зрелищен, тъй като и двата тима практикуват отворен футбол, което им носи успех до момента.

С оглед на прекрасната форма, която демонстрира в Европа, “Ботев” изглежда като фаворит преди мача. Подобно нещо намекна и треньорът на ловчанлии Златомир Загорчич, но това не означава, че двубоят ще е лек за “канарчетата”.

Треньорът на гостите Станимир Стоилов може би ще направи няколко проблеми с цел да запази играчите за важното гостуване на Щутгарт в Лига Европа. Двубоят е по специален за Мъри, който преди време бе наставник на ловчанлии. Като титуляр вероятно ще започне Валери Домовчийски на върха на атаката, а Абел Анисе ще се върне на познатата позиция зад нападателя. В халфовата линия очакваме да видим Георги Сърмов като партньор на Иршак, а Костов и Педро ще действат по двете крила. Енрике, Грънчаров, Джинич и Дяков ще бъдат в защита, а Стаховяк на вратата.

Треньорът на домакините Златомир Загорчич ще може да разчита на новото попълнение Станислав Генчев, който се очаква да започне като титуляр в центъра на терена заедно със Славчев. Ванжер и Ваюши ще действат по двете крила, а Джазула ще бъде зад нападателя Вилмар. Попов, Бодуров, Берберович и Недялков ще бъдат отбранителния вал, а на вратата отново ще пази Илко Пиргов.

През миналия сезон Литекс записа две поражения от “Ботев” в първенството и сега със сигурност ще бъде амбициран за реванш.

litex.jpgЛитекс“Ботев”117.JPG
21:00 часа, Градски стадион Ловеч
Съдия: Цветан Кръстев
Пряко по TV7





Вероятни състави:
Литекс: Илко Пиргов, Антон Недялков, Джамал Берберович, Николай Бодуров, Страхил Попов, Станислав Генчев, Симеон Славчев, Юрген Джазула, Армандо Ваюши, Ванжер, Уилмар Джордан

“Ботев”: Адам Стаховяк, Костадин Дяков, Елведин Джинич, Бобан Грънчаров, Артур Енрике, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Луис Педро, Абел Анисе, Станислав Костов, Валери Домовчийски

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ