Изключително интересен и оспорван търг се проведе по време на коледното тържество на ЦСКА. Няколко любопитни артикули привлякоха вниманието на известни и в същото време страстни почитатели на "червения" клуб. Събраните средства ще бъдат раздадени като бонуси за служителите на клуба.

Стартът с водещ директора на пресслужбата на ЦСКА Иван Ченчев бе даден с футболните обувки на голмайстора на тима Серджиу Буш. Началната цена бе 400 лева, а до последно се бореха Стойне Манолов и един от основните акционери в клуба Петър Манджуков. В крайна сметка Стойне спечели наддаването с предложени 3000 лева.

Нямаше как търг да мине без участието на всепризнатия майстор, ценител и познавач Валентин Михов. Той купи един от новите екипи на тима с автографи от играчите за 500 лева, като стартовата цена бе 200. След това Вальо Михов даде 550 лева за шапка с автограф от Стойчо Младенов, стартовата цена бе 100 лева.

Последният разигран артикул бе топка, която бе спечелена от един от най-известните фенове на ЦСКА Евстатиев. Той се пребори с Валентин Илиев, който даде цена 5000 лева. Евстатиев обаче наддаде с цена 5500 лева и взе наградата.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ