Един от най-известните привърженици на ЦСКА и бивш депутат Емил Димитров коментира пред БЛИЦ ситуацията в Борисовата градина.

Бившият акционер е категоричен, че трябват промени и направи революционно предложение.

„Вижда се, че играта не върви, че изоставаме чувствително от първото място. Сега спасителният бряг за нас е Купата на България. Моето лично мнение е, че трябва да бъде сменен треньорът. Милош Крушчич се опита да извърши промяната, но не му се получи”, заяви Емил Димитров.

„Аз обаче имам едно предложение. Уважавам много Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Чест им прави, че дадоха и дават бари за модернизацията на базата, за новия стадион, както и че издържат клуба. Но е крайно време откакто те са на власт в Борисовата градина да се направи следното – да се извадят пари и да се закупят двама футболисти. Стига само сме разчитали на свободни агенти. Нали ги виждате сегашните играчи. Поне петима-шестима от тях трябва да си тръгнат – Керита, Мерита, Уот, Мот, Соу и така нататък. Али Соу не е за ЦСКА. Мауридес беше три класа над него, а Каранга – 33!

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Като вземеш свободен агент, все нещо му куца – ако не е играта, ще е характерът му, ако не е характерът, ще е жена му, която го командва.

Вместо да се плащат заплати на шестима играчи цял сезон, купи с тези пари двама футболисти. Двама, не повече. Но да знаеш, че си привлякъл нещо качествено и добро, на което може да разчиташ. И нека да са млади момчета, за да може след време да ги продадеш, да си избиеш парите и даже да спечелиш”, добави големият привърженик на ЦСКА.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020