Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Бившият играч на “Левски” Сержиньо Грийн беше разпитан от холандските медии за “черното тото” в България. Сърцатият халф отрича “сините” да са замесени в уредени мачове, но призна, че е играл в много странен мач в Перник.

“Не съм забелязвал нещо подозрително в срещите от българското първенство. Имаше отбори, които вкарваха голове в последните минути или пък не получаваха картони за груби нарушения. Не мисля обаче, че това е корупция, може да се случи и в Холандия”, споделя Грийн пред холандското издание “NU Sport”

“В България често се говори за черно тото. Аз обаче никога не съм забелязвал нещо подобно. Често имаше голове в последните минути на мачовете, но и в Холандия това го има. Учуди ме обаче един странен мач на “Левски” срещу Миньор. Нашият вратар изритваше топката напред, двама защитници на съперника се навеждаха и оставаха под нея, а нападателят ни оставаше сам и можеше да отбележи”, разкрива холандецът.

Във въпросния мач от 20-ия кръг “Левски” загуби насред “Герена” с 0:1. Сержиньо Грийн не игра. Поражението се оказа ключово, тъй като след него си тръгна Николай Костов, а кризата при “сините” се задълбочи. Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев няколко пъти призна, че има версия какво се е случило на мача с Миньор, но и до ден днешен не я разкрива. “Наясно съм какво се случи, но ще го запазя за себе си”, твърди Тонев на въпросите, свързани с мача срещу перничани./БЛИЦ