Бившият халф на Левски и ЦСКА Георги Йорданов-Ламята,  е издирван от половин отбор юнаци, но не заради златната ябълка, а заради пари. Жоро взел паричен заем, но “забравил” да го върне. Проучване на БЛИЦ показа, че поне петима ексфутболисти на двата тима са се опарили жестоко, а сборът на сумата никак не е малък.
Йорданов постоянно ги финтирал, така както го правеше майсторски с топка в краката, и те все не можели да му хванат дирите. Той често сменял телефоните си и бил неоткриваем.

Наши източници съобщиха, че преди месец Йорданов е бил в Испания, където навремето блестеше с екипа на Спортинг (Хихон). До края на есенния полусезон Ламята беше играещ треньор на Бенковски (Костинброд), където го приютил бившият нападател на Левски Росен Крумов. Роденият на 21 юли 1963 година Йорданов се прочу през ноември, когато удари с глава рефера Влади Рачев в мача срещу Велбъжд. Той получи директен червен картон, а Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС в София му спря правата за една година.

“Ако някой ми намери телефона на Ламята, лично ще го наградя с 500 лева. Жоро е страхотен пич, но напоследък се е променил. Дадох му пари – няма да казвам каква сума, но още не ми ги е върнал”, заяви пред БЛИЦ бивш футболист, който настоя да не бъде цитирано името му.
“Няма смисъл да се пише за мен. Аз рано или късно ще открия Ламята и ще се разберем по мъжки”, отсече ексиграчът.

Казват, че Георги Йорданов постоянно посещавал казина, където профуквал луди пари. Той се пробва и като лицензиран мениджър, а основната му задача е да предлага млади таланти на испански клубове.