Грандиозен скандал назрява в съблекалнята на Локомотив (София), разбра БЛИЦ. Един от футболистите на "железничарите" настоява за спешна среща с президента на клуба Николай Гигов, на която да изгладят финансовите недоразумения или да скъсат договора.

Става въпрос за бившия нападател на "Левски" Георги Христов. Играчът отказа да замине с Локо (Сф) за лагера в Сандански, след като не прие глобата от една работна заплата заради слабите резултати през есента. Всички футболисти на “железничарите” останаха без възнагражденията си за октомври. Това бе наказанието им за негативното представяне.

Георги Христов обаче бил категоричен, че няма да приеме тази санкция. Той декларирал, че тя противоречи на кодекса на труда и спази заканата си, ако не получи парите да не пътува за лагера. Освен заплатата за октомври, той има забавен транш от лятото, което също го дразни изключително много.

В момента Христов се надява, че в близките дни ще се види със собственика на Локомотив Николай Гигов. На срещата миналият през “Левски” и Славия нападател ще настоява да си получи всички дължими суми. Ако това не се случи, в близките десетина дни той ще подаде молба за разтрогване на договора по вина на клуба.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ