Унгарският национал Кристиан Немет е сред предложените играчи за подсилване на нападението на „Левски“ през зимата. 26-годишното острие е бивш играч на Ливърпул, АЕК и Олимпиакос, но направи силно представяне в холандския Рода. В момента той играе за Спортинг (Канзас Сити), където има 10 гола в 25 мача. Договорът му обаче изтича през декември.

Друг унгарски национал – Даниел Бьоде от Ференцварош, също е вариант за зимната селекция на „Левски“. 195-сантиметровият тарант е любимец на феновете на „зелено-белите“, тъй като в 102 мача до момента има 52 гола за тима. Помощник-треньорът на „сините“ Явор Вълчинов вчера беше в Будапеща, за да гледа баража за Евро 2016 между Унгария и Норвегия (2:1). Немет и Бьоде влязоха като резерви за успеха, като вторият имаше заслуга за автогола на Маркус Хенриксен седем минути преди края.

На „Герена“ имат и два варианта за селекция от Холандия. Това са Роланд Бергкамп от Спарта (Ротердам) и Рик тен Воорде от Емен. Бившият младежки национал на Холандия Тен Воорде от лятото играе за Емен и в 13 мача е вкарал 5 гола. Бергкамп, който е племенник на легендата на Арсенал Денис Бергкамп, има 3 попадения в девет срещи за Спарта (Ротердам) в холандската втора дивизия.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016