Бившият футболист на Пирин (Гоце Делчев) и Марек Стамен Казълов се завърна в Гърция. 28-годишният защитник финализира преговорите си с втородивизионния АОТ и ще играе за него в следващата 1 година с опция за продължение от още 12 месеца. На летището той бе посрещнат от мениджъра на клуба от Ираклион Никос Григоракис. Веднага след договорката между неговия агент и АОТ играчът се включи в тренировките под ръководството на наставника Янис Татсис. Базираният на о-в Крит тим, който е смятан за по-малкия брат на местния ОФИ, подготвя селекция за атака на по-горна дивизия, а нашенецът е част от проекта.

Освен него в отбора се подвизават още четирима чужденци - албанец, камерунец, аржентинец и бразилец. Доскорошният бранител на Марек се подвизаваше в АОТ преди 7 години заедно с добрия си приятел и ексфутболист на Пирин (ГД) Огнян Стефанов, който тогава отбеляза 23 гола в 32 мача.

Казълов не крие задоволството си от подписания договор, след като получи отлични условия - жилище, служебен автомобил и добра заплата. „Доволен съм от това, че отново ще играя за АОТ, където определено съм се чувствал винаги добре и имам много приятели. Бях приет наистина радушно, като у дома си. Надявам се да помогна за реализиране на целите, които клубът си е поставил, и е чест, че се спряха на мен за постигането им“, коментира  Стамен Казълов пред struma.bg.