Бившият футболист на "Ботев" (Пд) Бобан Грънчаров "поздрави" Александър Александров-Кривия за уволнението му. Както е известно, късно снощи стана ясно, че спортният директор е освободен. През деня също се носеше този слух, който БЛИЦ веднага провери и ви даде повече информация по случая.

В крайна сметка обаче стана известно, че Кривия и изпълнителният директор Ангел Палийски няма да работят повече в клуба. Не е тайна, че македонецът си тръгна заради Александров, когото в едно интервю определи като интригант. Феновете на "Ботев" пък реагираха много остро след напускането на един от любимците им.

"Всичко си идва на мястото. Най-добрият трансфер на "Ботев" е, че махната Кривия. Браво!", написа Грънчаров на профила си в социалната мрежа "Фейсбук", който в момента играе за състезаващия се в украинския шампионат тим на Таврия (Симферопол).

boban.jpg

Към момента официално обявено решение за освобождаването на двамата няма. Очаква се след мача с Литекс да има повече яснота по темата, както и кои ще бъдат заместниците.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ