Вече бившият футболист на ЦСКА Александър Дюлгеров коментира раздялата си с клуба. 28-годишният благоевградчанин направи това в родния си град, където посети благотворителния турнир „Скаптокъп“. Надпреварата събира пари за родилното отделение на местната болница.

„Имаше някакви разминавания и стана ясно, че най-добрият вариант е аз да си тръгна. Не мога да преценя какво не ми е стигнало, за да остана в ЦСКА. Това си е решение на треньора и ръководството. Дал съм всичко от себе си. Тренирал съм на 100%, раздавал съм се в мачовете на 100 процента. Решението си е тяхно”, коментира Дюлгеров.

„Просто се надявам да спре тази хегемония на Лудогорец. Стискам палци, макар вече да не съм част от ЦСКА, да се преборят и да станат шампиони. Това е моето желание.”

„Ел Маестро е добър треньор. Спрямо мен човекът винаги е бил коректен, нямам лоши впечатления от него. Може би просто му трябва малко време. Нямам наблюдения върху Люпко Петрович. Знам го като треньор в Литекс и Левски. Не сме имали допирни точки. Затова нямам мнение.”

„За момента изчаквам да минат празниците, после ще се говори къде бих могъл да заиграя. Вече имам някои насоки и места, където мога да отида. България или чужбина? Не се знае”, завърши Дюлгеров.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019