Румънският футболист Еуген Трика нападна бившия си съотборник в ЦСКА Флорентин Петре пред медиите в северната ни съседка.

“Той е едно перверзно джудже, който от днес вече не е мой приятел”, изригна Трика, който заедно с Петре бе част от състава на “червените” преди няколко години. Повод за изказването е предложение на мениджъра Джовани Бекали към Трика да дойде и да влезе в ролята на преводач на новия треньор на ЦСКА Йоан Андоне.

“Как да отида преводач. Те явно забравиха, че аз съм футболист. Ръководството на ЦСКА се свърза с мен и ме попита да предложа друг треньор, ако не се разберат с Андоне. Тогава им казах, че Тромбета може да им помогне да спечелят титлата. Ако той бе поел отбора, щях да отида в София да му помагам с превеждането”, каза Трика пред “Prosport.ro”

“Преди време дадох едно интервю пред българска медия за Панку и Петре. Казах на шега, че те са стари слонове, но не бях разбран. Ако и аз бях се върнал в ЦСКА, щяхме да превърнем отбора в слонско гробище. Просто се шегувах. Аз съм сигурен, че Джовани Бекали се влияе от онова джудже Петре”, завършва скандалното си изказване Трика./БЛИЦ