Бившият футболист на ЦСКА Генчо Симеонов, който в момента играе за аматьорския Расово в регионалното първенство на Монтана, изригна срещу тенденциозното съдийство в мачовете на тима му и срещу наложеното му наказание. 43-годишният ветеран обяви, че ще се оплаче в централата на БФС в София.
 
„Играл съм къде ли не, но такива некадърни съдии не бях виждал. Не мога да си обясня подобно отношение към нас, което се превръща в постоянна практика на реферите. Може би причината е, че само отборът на Расово не се предава срещу фаворитите и при нормални условия, може да бие всеки от тях. Няма никакви основания да бъда наказан за 3 срещи, не съм хвърлял топката по никого“, заяви Симеонов пред „Конкурент“.
 
„Още по-фрапиращ е случаят със санкционирания за 6 мача Найден Найденов, който бе повален на терена след удар с лакът от съперник, за когото наказание няма. Реферите не познават добре и правилата за засадите. Изложиха се много при ситуацията, когато аз като вратар стигнах до центъра и защитник остана на моето място. Отивам директно в централата на БФС в София, за да разкажа за случилото се. Повече няма да търпим подигравки. Ние излизаме по селските терени не за големи стимули, а по една единствена причина – любовта ни към футбола, която никой не може да ни я отнеме”, обяви бившият играч на ЦСКА Генчо Симеонов.